Ammos mediteranean delights & music este mai mult decât un simplu restaurant, deci, prin conceptul nostru „Taste Greece” vă propunem o călătorie prin bucătaria tradițională grecească, pe ritmul instrumentelor grecești. Localizat chiar in nordul stațiunii Mamaia, lâanga Blue Beach Studios, Ammos („nisip” in limba greacă) restaurantul este intim si simplu, plăcut și mai presus de toate, prietenos.Plasat direct pe nisipul unei frumoase plaje, restaurantul Ammos te va incânta cu aspectul lui autentic și mai presus de toate, te va conduce intr-o parte a Greciei, pe care incă nu ai cunoscut-o. Noi vă întâmpinăm cu bucate tradiționale din bucătaria grecească, pe care nu le vei găsi niciodată în zonele turistice din Grecia, ci doar in satele izolate, romantice și pline de culoare.

În bucatele noastre veți descoperi îmbinarea celor mai calitative ingrendiente grecești si românești. Am ales măslinele, uleiul de masline extra virgin, brânzeturi, cârnați, mierea, citricele, vinul și Ouzo din Grecia, iar carnea și legumele din România. Pe această cale am reușit să oferim clienților noștri combinații cu catarcter unic

Restaurantul Ammos aduce in stațiunea Mamaia gustările tradiționale grecești.

Observații

Programul de muzică (live grecească): Marți – Joi între orele 21:00 – 01:00, in weekend, Vineri – Duminică între orele 21:00 – 04:00, Luni – fără muzică live.

De asemenea, restaurantul nostru organizează petreceri, aniversări, botezuri și nunți.

Plaja noastră, Ammos Blue Beach, este acoperită cu nisip fin, intrarea în apă se face lin, adăncimea mării crescând treptat pe o distanță destul de mare. Pentru siguranța și protecția dumneavoastră, pe plajă, sunt amenajate puncte de Salvamar și corturi de prim ajutor.

Plaja noastră este publică și amenajată cu șezlonguri din lemn și saltele confortabile, umbrele din stuf cu umbră generoasă. La fiecare umbrelă este atașat un buton pentru apelarea ospătarului.

Ammos Blue Beach
plaja_ammos_1plaja_ammos_10plaja_ammos_12

Ammos Blue Beach

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.